Комплексна діагностика ходової частини за 1 грн*

Пропозиції сервісу
Діє до 30 вересня 2024 р.
Дата публікації: 1 квітня 2024 р.
toyota_motor_city_cherkasy_mastilo_1920_760

Готуємось до літа завчасно!

Діагностика ходової частини автомобіля – це одна з найбільш популярних процедур, яку рекомендується проводити щорічно. Процедура займає мінімум часу, але уважний огляд автомобіля допоможе попередити серйозні проблеми та зекономити кошти.

Ходова частина, трансмісія та підвіска найбільше піддаються навантаженням при експлуатації авто. Важливо пам'ятати, що зношення окремих вузлів цих систем лише питання часу. Для збереження моторесурсу авто важливо своєчасно проводити діагностику та ремонт ходової частини.

Ми пропонуємо якісну комплексну діагностику, забезпечуючи професійний підхід до кожного клієнта. Використовуємо оригінальні запасні частини та комплектуючі, а також надійне діагностичне обладнання. Наш досвід та кваліфікація фахівців гарантують економію Вашого часу.

Спеціальна пропозиція з діагностики ходової частини діє з 01.04.2024 р. по 30.09.2024 р. у Тойота Центр Черкаси, за адресою: вул. Сумгаїтська, 9

Вартість діагностики складає - 1 грн.*

Усі деталі за номером: 38 097 000 55 66

або залишайте запит у нашому Telegram чаті

*Вартість комплексної діагностики ходової частини автомобіля складає 199 грн. За умови подальшого замовлення запасних частин та проведення ремонту ходової частини автомобіля - вартість комплексної діагностики ходової частини автомобіля складає 1 грн.

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля