Комп'ютерна діагностика автомобіля за 199 грн.*

Пропозиції сервісу
Діє до 31 грудня 2024 р.
Дата публікації: 3 жовтня 2024 р.
diagnostyka_mc_toyota_2001_806_1

Виробники автомобілів стежать за тенденціями ринку, постійно вдосконалюючи свої технології для полегшення керування та забезпечення безпеки. Зокрема, вони активно впроваджують сучасні електросхеми та системи управління, що робить електроніку буквально "серцем" автомобіля. Для забезпечення безперебійної роботи всіх систем важливо регулярно проводити діагностику.

Сервісний Ценр Тойота "Мотор Сіті" в Черкасах оснащений сучасним обладнанням, яке дозволяє нашим фахівцям легко виявляти будь-які збої чи поломки. Комп'ютерна діагностика блоків важлива для перевірки електросистем, електровузлів, датчиків та модулів автомобіля. Цей метод дозволяє з високою точністю визначити справність електроніки та стан бортової системи.

Крім того, комп'ютерна діагностика здатна виявляти навіть невидимі поломки, які можуть впливати на роботу двигуна, трансмісії, гальм і ходової частини. Наприклад, збільшення витрати палива та зменшення потужності може бути попередженням про можливу несправність, і в такому випадку важливо негайно звертатися на діагностику в Тойота Центр Черкаси "Мотор Сіті.

З 01.10.2024 по 31.12.2024 Комп'ютерна діагностика (опрос блоків керування) за 199 грн*

Усі деталі за номером: 38 068 000 66 55

або залишайте запит у нашому Telegram чаті

Адреса сервісного ценру в Черкасах: вул. Сумгаїтська, 9

Рекомендується систематично проводити діагностику, особливо перед поїздками на великі відстані, а також після купівлі нового автомобіля. Це дозволить виявити та усунути невеликі проблеми до того, як вони переростуть у серйозні поломки, що може значно зекономити витрати на ремонт. Запишіться на діагностику блоків автомобіля в нашому сервісному центрі вже сьогодні.

*Мається на увазі фіксована ціна на комп'ютерну діагностику (опрос блоків керування) 199 грн. з ПДВ. 

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля