Щітки склоочисників Toyota - продукт найвищої якості

Пропозиції сервісу
Діє до 1 червня 2024 р.
Дата публікації: 16 лютого 2024 р.
toyota_motor_city_cherkasy_schitki
Сприймай світ яскравішим.

Під час подорожей для водія, зосередженого на дорозі, та для пасажира, який насолоджується краєвидами, кристально чисте скло це не розкіш, а невід’ємна необхідність при експлуатації автомобіля.

Оригінальні щітки склоочисників Toyota - продукт найвищої якості, головне призначення якого постійне підтримання гарної видимості за несприятливих погодних умов. Переваги вибору оригінальних щіток склоочисника Toyota:

  • Найвища якість (Еластична та Стійка гума з тривалим терміном експлуатації. Не піддається впливу масла, хімічних речовин, бруду, льоду, низьких і високих температур).
  • Безпека водія та пасажирів (Очищення в один рух, на відміну від неоригінальніх аналогів. Якісно прибирають воду та бруд, покращуючи видимість задля вашої безпеки).

  • Тиха робота (Не відволікають увагу водія від управління автомобілем. Покращують враження від керування).

  • Тривалий строк експлуатації (Працюють ефективно при кожному протиранні скла. Під час дощу склоочисники спрацьовують близько 7,200 раз на годину).

Існують декілька видів оригінальних щіток склоочисників Toyota:

  • КАРКАСНІ ЩІТКИ СКЛООЧИСНИКА (Двоточкова конструкція надає можливість оптимально розподіляти тиск. Універсальний роз'єм підходить до багатьох важелів склоочисників. Довжина від 350 до 700 мм). Випробовані та схвалені згідно зі стандартами якості Toyota).
  • ГІБРИДНІ ЩІТКИ СКЛООЧИСНИКА (Тонка, майже непомітна гумова частина та аеродинамічний каркас надають сучасного вигляду. Гума стійка до впливу масла, хімічних речовин, бруду, піску, низьких та високих температур і миючих засобів. Випробовані та схвалені згідно зі стандартами якості Toyota. Довжина від 350 до 700 мм).
  • БЕЗКАРКАСНІ ЩІТКИ СКЛООЧИСНИКА (Вбудована металева вісь, відсутність рухомих металевих елементів у конструкції запобігає замерзанню і, як наслідок, покращується прилягання щітки до скла. Матеріал на основі синтетичного каучуку. Має привабливіший дизайн конструкції.

 

Новий модельний ряд щіток склоочисників, який поєднує в собі новітні технології і тенденції, був розроблений для того, щоб забезпечити найприємніші враження від керування.

Чекаємо Вас за адресою: м. Черкаси, вул. Сумгаїтська, 9

Деталі за телефоном: +38 097 000 55 66

Або за допомогою нашого Чату у Телеграм

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля